Woensdag derde voorstelling ambassadeurs van Corrosia

20 mrt 2023 door De Havenaar

Overmorgen, op woensdag 22 maart, staat de derde ambassadeursvoorstelling van 2023 in Corrosia in Almere Haven op het programma, aanvang 20.00 uur.

Het gaat om de laatste voorstelling van het gezelschap Mugmetdegoudentand: The making of Soros the Musical.

Voor de duidelijkheid: ambassadeurs van Corrosia  zijn theaterliefhebbers die anderen enthousiasmeren ook naar het theater te gaan.

In The making of Soros the Musical krijgen we een inkijkje in het leven van George Soros, ex-speculant, miljardair en filantroop. Gehaat door (extreem)rechts én (extreem)links.

Met het ten tonele voeren van George Soros doet Mugmetdegoudentand een vrolijke poging om iets te begrijpen van de wereld van het (grote) geld en het (mogelijk) goede. En het kwade. Of allebei. 

Ze doen ook vooral een poging om iets van zichzelf te begrijpen. Waarbij af en toe iemand vol overgave in zingen uitbarst. Want dat is volgens de Mug de beste manier om jezelf onder ogen te zien.

Wat kun je volgens de kranten nog meer verwachten van The Making of Soros the Musical? Een speelse, ingenieuze en ook inhoudelijk zeer geslaagde voorstelling. We worden getrakteerd op enorm veel theaterplezier. En om de Theaterkrant te citeren: ‘ Sterker nog, wat een fantastische, intrigerende en ook nog geestige voorstelling’. 

Paul Roelofs, een van de ambassadeurs van Corrosia: ‘Kom de sfeer proeven in Corrosia.’

Terug naar overzicht