VriendenLoterij steunt het Boodschappenhoekje Almere met 5.000 euro

18 mrt 2023 door De Havenaar

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor het Boodschappenhoekje uit Almere. De organisatie is benoemd tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Het Boodschappenhoekje is sinds de oprichting flink gegroeid en kan het geld goed gebruiken voor de professionalisering van hun concept.

Hans van Os, secretaris Het Boodschappenhoekje Almere: ‘We zijn sinds de oprichting sterk gegroeid. Deze financiële impuls kunnen we goed gebruiken om verder te professionaliseren om zo onze cliënten nog beter te ondersteunen. Zo gaan we onder andere onze administratie digitaliseren en helpen we onze klanten digitaal vaardig te worden.’   

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.  

Terug naar overzicht