Vintagemarkt ‘Afdankertjes’ winter 2022

27 okt 2022 door De Havenaar

De Almeerse vintagemarkt ‘Afdankertjes’ ligt op koers. Experimenten in de zomer, de herfst om door te stomen en aankomende winter pakken we helemaal uit. Jouw spreekwoordelijke afdankertje wordt immers iemand anders pareltje.

Iedere eerste zondag van de maand is vintagemarkt ‘Afdankertjes’ van 11-17 uur te beleven in de Cultuurdome, Middachtenlaan 21 Almere Buiten (oude Woondome bij Doemere).

Zondag 6 november is het dan ook weer zover. Van 11-17 uur vind je alles op het gebied van dames-, heren- en kinderkleding, kinderspeelgoed, boeken, vinyl, curiosa en meer dan je je kunt wensen. In November is er ook een hele echte SWAPhoek. GRATIS kledingruil. En er is maar 1 spelregel, 1 kledingstuk Persbericht vintagemarkt ‘Afdankertjes’ winter 2022 ruilen voor een ander kledingstuk onafhankelijk van grote, kleur, merk en aanschafwaarde. Tante Samantha gaat weer op wieltjes en we hebben in November het grootste aanbod tot nu toe.

Zondag 4 december staat in het teken van kerst. In een over the top kerstsfeertje kun je te kust en te keur voor decembercadeautjes en natuurlijk nieuw gebruikte kerstversiering. Een heuse kerstmarkt ‘Afdankertjes’ style.

Op alle edities zijn er lekkere hapjes & sapjes verkrijgbaar en hebben we de leukste ‘Afdankertjes’ muziek.

Vaste partners van ‘Afdankertjes’ zijn ‘Second Heaven en Boekomloop’. Aanbieders van goede gebruikte kleding, boeken, kinderspeelgoed en vinyl.

Vintagemarkt ‘ Afdankertjes’ iedere eerste zondag van de maand van 11-17 uur in Cultuuredome Middachtenlaan 21 (oude Woondome, bij Doemere).

Voor aanmelden of meer informatie neem contact op met Chantal Schreuder chantal@vanderwal-projectmanagement.nl

Terug naar overzicht