‘Vintagemarkt Afdankertjes’ viert haar 1-jarig bestaan OUTDOOR

08 jun 2023 door De Havenaar

DE Vintagemarkt van Almere ‘Afdankertjes’ bestaat alweer één jaar en dat
moet gevierd worden! Op zondag 2 juli organiseert ‘Vintagemarkt Afdankertjes’ een speciale jubileumeditie OUTDOOR bij Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders in Almere Buiten. Bezoekers kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving terwijl ze op zoek gaan naar hun volgende parel.

Het motto van ‘Afdankertjes’ is namelijk: ‘jouw oude pareltje is iemands nieuwe pareltje’. Met deze gedachte in het achterhoofd biedt de vintagemarkt een breed scala aan vintage items, variërend van kleding, vinyl, en accessoires tot decoratieve objecten. Bereid je voor op een sfeervolle dag, boordevol vintage schatten middenin de adembenemende natuur.

Iedereen is van harte uitgenodigd om op zondag 2 juli van 11:00 tot 17:00 uur naar Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders te komen en deel te nemen aan dit feestelijke evenement. We gaan met zijn allen een collectief kunstwerk maken en wees er als de vintagewind bij en claim jouw ‘Vintagemarkt Afdankertjes’ tas als een van de eerste honderd bezoekers!

Daarnaast nodigt Afdankertjes geïnteresseerde verkopers uit om deel te nemen aan de jubileumeditie. Als je vintage items hebt die je graag wilt verkopen, stuur dan een e-mail naar chantal@vanderwal-projectmanagement voor meer informatie!

Terug naar overzicht