Stands en specialisten bij derde Warmtecafé 

17 jun 2023 door De Havenaar

door Thijs Wartenbergh

Meer weten over warmtepompen, isolatie, subsidies, eenvoudig besparen en samenwerken met je buren?  

Het derde WarmteCafé in Almere-Haven, de vorige twee werden goed bezocht, gaat 5 juli van start in het ontmoetingscentrum van De Goede Rede. Het café bestaat uit een flink aantal stands en specialisten waar Havenaren vragen kunt stellen. Voor de interne mens is er aan het eind van de avond een zomerborrel met een snack.

Omdat we in Haven afscheid moeten nemen van onze traditionele gasaansluitingen en op zoek moeten gaan naar alternatieve warmtebronnen, worden deze informatiebijeenkomsten georganiseerd. Deze nieuwe warmtevoorzieningen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar waarschijnlijk ook voor onze portemonnee. Uit de vorige bijeenkomsten met Havenaren kwam de wens om meer te weten te komen over techniek, kosten en hoe dan verder. 

Deze keer zijn in het WarmteCafé aanwezig de Fix-brigade over eenvoudig besparen, de Groene Karavaan, diverse subsidie-adviseurs, de Natuur & Milieufederatie Flevoland, Windesheim, LSA-bewoners over samen werken en specialisten op het terrein van Verenigingen van Eigenaren.

Op deze avond is wethouder Alexander Sprong present die graag langskomt en de verhalen hoort. Een van zijn verantwoordelijkheden is namelijk de energietransitie, klimaat en energiearmoede.

Deze derde editie van het WarmteCafé is op 5 juli van 19.30 – 21.30 uur in de ontmoetingsruimte van

De Goede Rede, Kerkgracht 60 in Almere-Haven.

Aanmelden kun je via:

voorzitter@stadswijkverwarming.nl

Foto: Overzicht van het eerste Warmtecafé.

Terug naar overzicht