Ronde van RataPlan voorjaarseditie komt eraan

24 feb 2023 door De Havenaar
Bus vol enthousiaste deelnemers Ronde van Rataplan

Stichting RataPlan organiseert dit jaar maar liefst twee keer het geliefde evenement Ronde van RataPlan. Er wordt afgetrapt met een voorjaarseditie op zaterdag 8 april. De Ronde van RataPlan is een volledig verzorgde busrit langs verschillende vestigingen – wat vele mooie kringloopkoopjes belooft.
RataPlan pakt flink uit met dit evenement want er worden maar liefst 33 bussen ingezet, waarbij er in 8 groepen op 3, 4 of zelfs 5 locaties wordt gestopt om te koopjesjagen. De deelnemers mogen een volledig verzorgde dag verwachten waarbij zij in ieder geval kunnen rekenen op gezellige muziek, entertainment, een hapje, een drankje, een lunch en de meest unieke kringloopvondsten.


Voorjaarseditie
Om 09.00 uur openen de deuren van alle RataPlan vestigingen en niet veel later zullen de bussen vertrekken en gedurende de dag langs verschillende RataPlan-vestigingen rijden. Bij elke winkel krijgen deelnemers een uur en een kwartier de tijd om rustig te struinen en shoppen voordat de bus weer vertrekt naar de volgende halte. Aan het einde van de middag wordt iedereen netjes afgezet bij de vertreklocatie, met hopelijk een aantal mooie kringloopschatten rijker.


Aan het begin van de dag worden er stempelkaarten uitgedeeld die bij elke vestiging gestempeld mogen worden. Aan het einde van de rit kunnen deelnemers hun volle stempelkaart inleveren en krijgen hiervoor een RataPlan cadeaubon als een mooie afsluiter van een gedenkwaardige dag.


Inschrijven aan de kassa en online
Voorgaande jaren konden koopjesjagers zichzelf inschrijven aan de kassa van hun favoriete winkel, dit jaar biedt RataPlan ook een alternatief. Je kunt je nu namelijk ook online inschrijven, gewoon vanuit huis! De helft van de plekken in de bus is gereserveerd voor kassa-inschrijvingen en de andere helft voor online-inschrijvingen. Een van de voordelen hiervan is dat het nu dus ook mogelijk is om je in te schrijven bij een andere locatie dan de dichtstbijzijnde RataPlan winkel.


De inschrijving gaat van start op woensdag 1 maart. Wees er snel bij want vol=vol!
www.rataplan.nl

Terug naar overzicht