Rap en Roer

18 sep 2024 door beheerder

Op 4 oktober bieden wij van Rap en Roer een exclusieve gelegenheid voor een kijkje achter de schermen in de blauwe Reiger in Almere Haven, U bent van harte welkom om vanaf 17:00 de deelnemers te interviewen en genieten van zelfgemaakte hapjes en drankjes 

voor vragen of aanmeldingen kunt u contact opnemen via productie@innercircle.nl of telefonisch met Nancy de Groot op 0641092462.

Afsluitende Show Rap en Roer op 12 oktober in Almere-Buiten Met groot enthousiasme kondigen wij aan dat de getalenteerde deelnemers van Rap en Roer hun traject op 12 oktober afsluiten met een spectaculaire show in de Wegwijzer in Almere-Buiten, aan de Makassarweg 80. Deze avond belooft onvergetelijk te worden, met unieke nummers die de deelnemers zelf hebben geschreven. De show wordt begeleid door een live orkest, aangevuld met indrukwekkende dansoptredens en live graffiti. De afgelopen maanden hebben alle deelnemers intensief gewerkt aan hun artistieke ontwikkeling, wat heeft geresulteerd in een indrukwekkende reeks optredens en kunstwerken die tijdens de show te zien zullen zijn. Hoogtepunten van de show: Unieke Muzieknummers: Persoonlijke en krachtige nummers van de deelnemers. Live Orkest: Voor een extra dimensie en energie. Dansoptredens: Verhalen van de nummers visueel tot leven gebracht. Graffiti Kunst: Live creatie van dynamische kunstwerken. Over Rap & Roer Rap & Roer is een talentontwikkelingstraject voor kwetsbare cultuurmakers, georganiseerd door Stichting InnerCircle.  

Terug naar overzicht