Programma Goede Rede Concerten tot januari 2024

28 aug 2023 door De Havenaar

Programma augustus 2023 t/m januari 2024


Goede Rede Concerten is hét podium voor klassieke muziek in Almere. Met een KLASSIEK-BREED programma: van oude muziek en traditioneel klassiek tot modern klassiek en heden- daags, met lijnen naar volksmuziek, pop, jazz en muziek uit andere culturen. Heel gevarieerd en gericht op een breed publiek. Klassiek voor iedereen!


In concertseizoen 2023-2024 hebben we weer een mooi en divers aanbod. Met het Castello Consort als samenwerkings- partner en Artist in Residence in 2023. In deze folder vindt u een overzicht van de 35 concerten, muziekdagen en andere activiteiten die het komende half jaar op ons programma staan. Ook zijn er exposities en carillonconcerten.


Er zijn concerten in de middag of avond, soms een hele dag. Op woensdag t/m zondag. Met grote namen, oude bekenden, jong talent en diverse muzikale verrassingen Meestal in Goede Rede, maar ook op andere locaties zoals in Kunstlinie of in de natuur. Veel keus!


Uitgebreide informatie per concert vindt u op onze website. Daar staat ook de info over de kaartverkoop, halfjaarkaarten, speciale acties, enz.

Terug naar overzicht