Lunchroom ‘Zoals van Ouds’: gastvrijheid met een glimlach

22 aug 2024 door Sabrine van Straaten

Tekst: Koos Oudhuis

Fotografie: Paul Haantjes

Sinds begin dit jaar heeft Almere Haven een nieuwe lunchroom. Na banketbakkerij Nagtegaal en Brasserie Thuishaven is Harald Brouwer de nieuwe eigenaar van deze gezellige lunchroom. 

Samen met zijn bonuszoon Kenny Hania en oud-eigenaar en chef-kok van de Thuishaven en twee parttime hulpen, wordt er gekookt en bediend op een manier die het kenmerk van  ‘Zoals van Ouds’ is. 

Laat U zich eens lekker onderdompelen in de gastvrijheid van deze horecazaak. Brouwer is bekend in Almere en is na veel omzwervingen weer terug in ons mooie dorp. Na 40 jaar horeca-ervaring kun je rustig zeggen dat Harald een horecadier is.

Chef-kok Merijn Reijnders stond al bekend om zijn koken in zijn voormalige Brasserie, ook deze kwaliteit vindt u weer terug op de menukaart. Zoals zijn culinaire 4 gangen- lunchmenu, een mosselkaart, charcuterie, luxe kaasplank en carpaccio met truffelmayonaise en uitgebreide bittergarnituur. 

Ook de wijnkaart is uitstekend en betaalbaar, om maar te zwijgen over de uitgebreide koffiekaart met specialiteiten gemaakt van 100% Arabica bonen. 

Bij de lunchroom is tevens een groot terras aanwezig, waar het goed toeven is als het weer het toelaat. Genoeg redenen om er eens een bezoekje te brengen en te genieten van een lach, de kwaliteit en goede service.

Lunchroom ‘Zoals van Ouds’,

Plein 3  (tegenover de Vomar),                                                              Open dinsdag t/m zaterdag van 9.30 t/m 18.00 uur, tel. 036-200 1965. 

www.zoalsvanouds.nl  

Met een culinaire groet,

Koos Oudhuis.

Terug naar overzicht