Goed bezochte nieuwjaarsreceptie in Corrosia

24 jan 2023 door De Havenaar

Met de stevige beat van de Almeerse rappers Sinco en NicoDC als achtergrondmuziek en in het bijzijn van het Almeerse College van B&W is dinsdagmiddag met een goede opkomst de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie voor Almere Haven in Corrosia gehouden. 

De aanwezigen werd in de gelegenheid gesteld op informele wijze contact te zoeken met de vertegenwoordigers van het gemeentebestuur. Daarbij konden zaken aan de orde worden gesteld die (meer) aandacht van het college behoeven. 

Eerder dit jaar was reeds de traditionele nieuwjaarsreceptie in het stadhuis gehouden. Omdat gebleken is dat bewoners uit de omliggende stadsdelen niet zo makkelijk tijdens zo’n bijeenkomst naar het stadshart komen, is besloten aparte borrels te organiseren in delen als Haven, Hout, Poort en Buiten. 

Mocht dat nog niet gebeurd zijn, dan konden Havenaren, zoals Loek Kaizer, Henk en Els Bakker, Dick Groenewegen, Paulina Martin de Kreij, Frea Lenger en Teo Krijgsman, de hand schudden van onder anderen gebiedsmanager en -secretaris Dineke de Geus en Shirley Olthof en winkelstraatmanager René Verwillegen.

Terug naar overzicht