Buurtcamping Almere Haven: weekend van 21 juli

08 mei 2023 door De Havenaar

Het eerste weekend van de zomervakantie wordt alleen voor de inwoners van Almere Haven het grasveld bij de Jutter weer een paar dagen omgedoopt tot De Buurtcamping Almere Haven. 

Van vrijdag 21 juli t/m zondag 23 juli heb je de unieke kans om gezellig met je buren te kamperen op een bijzondere locatie en deel te nemen aan alle activiteiten.

De Buurtcamping Almere Haven wordt georganiseerd voor en door bewoners uit Almere Haven. Om inwoners van Almere Haven een leuke, betaalbare vakantie aan te bieden en kennis te laten maken met alles wat dichtbij is; je buren, lokale ondernemers, sport, cultuur en natuur. 

Het zijn ook deze bewoners en vrijwilligers die weer vol goede moed en enthousiasme klaar staan voor de organisatie van deze nieuwe editie.

Denk je nu, hier wil ik bij zijn? Of wil je meer weten over de buurtcamping? Woensdag 31 mei om 19.30 is er een vrijwilligersbijeenkomst in de Bivak 1. Noteer de datum alvast in de agenda. Daar is iedereen welkom om kennis te maken met de buurtcamping en het team.

Meer informatie: https://debuurtcamping.nl/campings/almere-haven/ of haveninzicht@gmail.com

Terug naar overzicht