6 mei – Uit je plaat. Bands & BBQ. Geniet van live muziek onder het genot van je eigen gebakken hapje.

28 apr 2023 door De Havenaar

Wij zijn Tanja van Hemert en Robin Orsel, twee grote kunst en muziekliefhebbers uit Almere. Deze liefde en passie voor muziek en eten, dat zijn de 2 dingen die wij met elkaar delen en dus graag met een ander willen delen.
Dus wat brengt de mens samen? Precies; eten! Daarom pakken wij een buurt bbq groots aan. Daarnaast hebben wij altijd een groot hart voor het geven van een podium voor aanstormend talent. Deze twee dingen combineren we door het event ‘Uit je plaat // Bands & BBQ’ te organiseren op 6 mei. Wij zorgen voor het drinken, stokbrood, de bbq’s en de live muziek. De bezoekers hoeven alleen maar hun eigen eten mee te nemen die ze kunnen bakken op onze bbq’s. Men kan opkomende Almeerse artiesten verwachten als AstroNutz, Resonance, M.U.T. S. en nog veel meer.
Geniet samen van het eten en de muziek.
Ze zeggen niet voor niets: Liefde gaat door de maag!
De entree van dit evenement bedraagt €2,50 en kaarten zijn alleen te koop aan de deur. De deuren gaan open om 15:30 en de BBQ’s steken we aan om 17:00. Het evenement vindt plaats op Bivak 1 (het oude politiebureau van Almere Haven).
Uit je plaat // Bands & BBQ is georganiseerd door Tanja en Robin en gesponsord door Creative Artlabs Almere en Lith Events.

Terug naar overzicht