Brei- en Haakclub de Wierden

"Haak in en speel gezellig mee", een initiatief van Tiny Nieuwendaal-Harmsen en de ideeën uit de club. Onder het genot van koffie/thee en een gezel

Brei- en Haakclub de Wierden

“Haak in en speel gezellig mee”, een initiatief van Tiny Nieuwendaal-Harmsen en de ideeën uit de club. Onder het genot van koffie/thee en een gezellig praatje leert u bij Tiny de kneepjes van het breien en haken. “Iedereen kan haken”, zeggen ze. Dat kan ook en het is nog gezelliger om het samen te doen.

In de club bent u welkom om mee te doen met verschillende activiteiten en is er ruimte voor ideeën.

Dinsdagmiddag ‘Game Day’ van 14.00 uur tot 16.00 uur: Gezellig ouderwets spelletjes spelen met bekende gezelschapsspelletjes, zoals kaarten, sjoelen, mens erger je niet, dammen en vele andere spellen. Om de maand is er een bingomiddag met grabbelton-cadeautjes.

Het is natuurlijk leuk om ook uw eigen spellen mee te nemen. Zo maken we er samen een gezellige middag van.

Donderdagmiddag Haken en Breien van 14.00 uur tot 16.00 uur. We kunnen van alles maken. Hoedjes, truien, knuffels en natuurlijk meer. U kunt eenvoudig leren haken door stap voor stap verschillende technieken te volgen of u neemt een eigen werkje mee.

Niets moet! Het is geen school en we zitten er ook voor de gezelligheid.

Extra: In de vakantie komt ook de woensdagmiddag erbij voor kinderen en gaan we boltaarten decoreren. Lekker de handjes uit de mouwen en aan de slag met fondant, laagjes en versiersels.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande mail of Facebook.

Groet, Tiny

a.nieuwendaal-harmsen@ziggo.nl

Locatie: Buurtlokaal Kimwierde (Kimwierde 88)
Dinsdag 14.00 uur – 16.00 uur
Donderdag 14.00 uur – 16.00 uur

Bekijk de website van Brei- en Haakclub de Wierden
Terug naar overzicht